phoenixrisingmusic
» » Effy & Eliten - Når Jeg Går / Gi` Mig Et Minde

Effy & Eliten - Når Jeg Går / Gi` Mig Et Minde album mp3

Effy & Eliten - Når Jeg Går / Gi` Mig Et Minde album mp3
Title:
Når Jeg Går / Gi` Mig Et Minde
Performer:
Effy & Eliten
FLAC album size:
1887 mb
Other formats:
XM AA WAV MMF DXD MIDI MOD
Genre:
Rating:
4.3 ✪

Jeg vil godt ha et styk med Nichlas. Thabane Shane Chamane. Hold op med at prikke til mig! Local business.

7. Kærligheden Er For Dig Og Mig (feat. 8. Rock'n'roll På Vesterbro. 10. Hvor Jeg Dog Elsker Denne Mand. 11. Hvor Du Er. 3:03. En Rigtig Glædelig Jul - EP. 2017. Hvor Blev De Af? 2012.

Du skal ikke gi' mig roser. Du skal ikke gi' mig roser Anne Linnet. Jeg og du. Hvisker jeg dit navn. Gi' Mig Lov. Det' Så Dansk.

Altri album di Wafande. C'est La Vie. På Det Beat. Der Er Kun En Som Iqbal. Kom Og Tag Mig. Grand Danois. Mit Allerfarligste Sted. Django (Klar På Noget Dumt).

Davinskisådan går det når man pat downer mig :D. React.

Gi' mig tid til at forsvinde, Når livet tager livet ud af dig. Hold mig fast før jeg forsvinder. Ned af min egen mørke vej. Og selvom det er svært at forstå. Kan jeg være svag, kan jeg nå. At få mig selv tilbage indeni. Bli' hos mig før jeg forsvinder. Før livet tager livet ud af mig. Se på mig før jeg forsvinder. Og hold mig fast før jeg forsvinder.

Gi' mig lidt af dig Gi' mig lidt af dig lige nu Gi' mig lidt af dig lige nu Vi kom for sent. tjatte begge to På grund af et skænderi Si' mig Hvorfor går vi rundt og spilder tiden. lykken der suser forbi Du ved jo godt At jeg vil sige Så gi' mig lidt af dig lige nu Synes jeg. Vi må videre For det er for sent Så gi' mig lidt af dig lige nu Synes jeg. Så længe lysten er der Så gi' mig lidt dig Jeg sætter mig ned Forsøge at finde det fornuftige svar Jeg prøver på Du ved jo godt At jeg vil sige Så gi' mig lidt af dig lige nu Synes jeg.

Tracklist

A Når Jeg Går 4:17
B Gi` Mig Et Minde 4:39

Notes

Comes In A Plain White Cover

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: n©b