phoenixrisingmusic
» » Васил Атанасов - Сите Пеат, А Јас Тагувам

Васил Атанасов - Сите Пеат, А Јас Тагувам album mp3

Васил Атанасов - Сите Пеат, А Јас Тагувам album mp3
Title:
Сите Пеат, А Јас Тагувам
Performer:
Васил Атанасов
Style:
Folk
Released:
FLAC album size:
1640 mb
Other formats:
AAC MP3 AC3 MP2 FLAC DXD DTS
Genre:
Rating:
4.1 ✪

Сите Пеат, А Јас Тагувам ‎(Cass, Album). ZAPM No 012. Vasil Atanasov (2). Vasil Atanasov 2001 ‎(Cass, Album).

Фортификација ifikacija. Сите пеат, а јас тагувам. Немам кому, да се радувам. Мене песна, не ме весели.

Original Vaniquotes page in English. Janmastami Lord Sri Krsna's Appearance Day Lecture - London, August 21, 1973. Така, барем во Индија, сите големи личности, светци, мудреци и ачарји, го собрале духовното знаење убаво и во потполност, а ние не ја искористуваме предноста од тоа. Не е дека, тие шастри и упатства се наменети за Индијците или за Индусите или за брахманите. Не. Наменети се за сите.

Genealogy for Васил Атанасов (1909 - . family tree on Geni, with over 180 million profiles of ancestors and living relatives. Start your family tree now. Васил Атанасов's Geni Profile. Contact profile manager. Records for Васил Атанасов.

Tracklist

А1 Кој Нè Раздели
А2 Сè Ми Даде Сè Ми Подари
А3 Друга Жена Не Постои
А4 Расти, Расти, Сине Мој
А5 Гитаро, Моја
Б1 Тажна Недела
Б2 Ќе Пијам Да Се Опијам
Б3 Запрете Свирачи
Б4 Черкам Среќни Денови
Б5 Една Жена